Mitsubishi вирішила продавати старий Outlander паралельно з новим

Компанія Mitsubishi вирішила не відмовлятися від виробництва Outlander попереднього покоління, при тому що його змінник офіційно дебютував кілька тижнів тому. Як заявив виробник, в деяких країнах новий Outlander буде представлений в автосалонах поряд з кросовером попередньої генерації.

Японці мотивують своє рішення тим, у Mitsubishi Outlander четвертого покоління на даний момент відсутня гібридна версія. Поки кросовер отримав лише одну силову установку – новий 2,5-літровий атмосферник, що прийшов на зміну 2,4-літровому агрегату. Швидше за все, на базі цього двигуна буде розроблена нова PHEV-установка, яка пізніше буде запропонована колегам по альянсу – Nissan і Renault.

Такий «різнобій» стався через те, що 2,5-літровий двигун і нова платформа були запозичені Mitsubishi у Nissan Rogue / X-Trail. Відповідно, новий Outlander не має нічого спільного з попередньою моделлю і, відповідно, її плагін-гібридною версією (іншими словами, гібридний привід неможливо перенести на новий Outlander).

З чуток, новий Mitsubishi Outlander PHEV з’явиться в наступному році, а до тих пір у продажу буде гібридний кросовер третього покоління (таке рішення допоможе Mitsubishi відповідати середнім стандартам викидів для всього модельного ряду і, таким чином, уникнути великих штрафів). Його, до речі, трохи освіжили: зокрема, крос отримав більш потужну силову установку, тепер її віддача становить 224 к.с. (+31 сила), а також батарею збільшеної місткості – на 13,8 кВтг замість 12 кВтг раніше. Завдяки цьому електричний запас ходу машини виріс з 35 до 39 км.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти