Назвали дату виходу електричного C-Class від Mercedes

Повністю електрична версія Mercedes-Benz C-Class дебютує не раніше 2024 року. Новинка буде побудована на абсолютно іншій платформі, передає «Твоя МАШИНА» .

Зараз компанія розширює лінійку електромобілів, і в цьому році покаже два нових кросовера – EQA і EQB, які приєднаються до вже показаному EQC. Також в цьому році будуть готові седани EQE і EQS, еквівалентні E-Class і S-Class.

Незважаючи на те, що C-Class і S-Class створюються на одній платформі, в компанії сказали, що електричний C-Class буде використовувати нове шасі MMA. Однак про двигун електрокара інформації поки немає.

Паралельно Mercedes також розробляє спортивну модифікацію C-Class, над якою працює підрозділ AMG. Седан збереже в назві AMG C 63, але позбудеться звичного двигуна V8.

Замість нього під капотом буде 2,0-літровий 4-циліндровий двигун від AMG A45 зі стандартною і електричною турбінами. Для спортивної версії двигун буде додатково обладнаний стартер-генератором (ISG) і електродвигуном на задній осі. Так вага машини збільшиться до 2 т, що на 243 кг більше попередника.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти