Легендарний рокер продасть свій Rolls-Royce на благодійному аукціоні

Кошти, виручені від продажу, будуть спрямовані на боротьбу з раком

Роджер Долтрі, засновник і вокаліст легендарної британської рок-групи The Who, спільно з преміальним брендом Rolls-Royce виставляє на торги аукціону унікальний лот. Мова йде про особливу модель Rolls-Royce Wraith.

Варто нагадати, що навесні нинішнього року фахівці компанії Rolls-Royce створили цілу лінійку моделей, натхнених творчістю легендарних британських рок-колективів.

Група The Who і її лідер Роджер Долтрі не залишилися в стороні і спільно з дизайнерами бренду створили Rolls-Royce Wraith в особливій обробці. Автомобіль отримав назву Tommy, а також спеціальну обробку кузова, виконану в стилі обкладинки однойменного альбому групи The Who.

Примітно, що зображення на кузові створював художник Майкл Маклнеррі, який раніше малював обкладинки для альбомів The Who. На капот унікального Rolls-Royce нанесено зображення обкладинки альбому Tommy, а також декоративні орнаменти і зображення птахів. Крім цього, на капоті і в салоні можна знайти автографи членів групи, а також уривки з найвідоміших пісень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти