В Україні випустят електричний ЛУАЗ в несподіваному кузові

Не так давно українців здивували новиною про те, що в країні будуть випускати електричний пікап ЛУАЗ, але ця новина отримала несподіване продовження.

Виявилося, що анонсований пікап – це копія китайського бюджетного електромобіля, а на заводі “Богдан Моторс”, який є офіційним спадкоємцем, відхрестилися від розробок нового електричного пікапа.

Але не дивлячись на всі нюанси, керівник проекту створення нового українського електромобіля Вадим Ігнатов заявив про появу версії автомобіля в кузові фургон. За словами автора, після анонсу появи такої машини, клієнти захотіли авто в кузові фургон, який планують випускати разом із підприємством “Автобан Трейлерз UA”, повідомляється на сторінці автора в Facebook.

Не дивлячись на те, що “український” електромобіль виявився модернізованим китайським авто, деякі підприємства виявили інтерес до покупки таких автомобілів для особистих потреб. Раніше в компанії LUAZ пропонували клієнтам лише дві версії: дво- та чотиридверний пікап. Тепер буде доступний і дводверний фургон.

Засновник проекту LUAZ Вадим Ігнатов зазначив, що продажі автомобілів почнуться вже найближчим часом.

Источник auto.bigmir.net
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять