Маршрутку Mercedes Sprinter перетворили на плаваючу амфібію

Французька компанія Eres Part, яка займається розробкою спецтехніки, представила оригінальний тюнінг маршрутки Mercedes Sprinter. Від оригінальної моделі вона відрізняється здатністю долати водні перешкоди.

Для того, щоб мікроавтобус зміг пересуватись по воді, його обладнали сталевим корпусом, як у човні. Також Sprinter отримав гребневий гвинт. Він має загострений «ніс» і пару висувних понтонів з боків.

Фото: Carakoom

Маршрутку-амфібію приводить у рух одразу п’ять моторів. Салон також зазнав суттєвих змін. Водійське крісло було обладнано додатковими човновими приладами. Заїзд у воду і виїзд на сушу не потребує висадки пасажирів. Модель розрахована на 12 чоловік.

Крім стандартного турбодизеля, Sprinter обладнали бензиновим двигуном для човна Honda з гребним винтом. Завдяки 16-сильному електромотор, під час руху амфібія не буде будити парижан вночі. Додаткова пара електромоторів забезпечує роботу рульових гвинтів.

Цю незвичайну техніку замовила у Eres Part одна із паризьких компаній, що займається туристичними круїзами по річці Сена. Як повідомляє сайт Caracoom, це вже другий подібний тюнінг, виконаний для цієї компанії.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять