Электронная очередь на границе снова не работает: назвали причину

На официальном канале ДСБТ-УКРТРАНСБЕЗОПАСНОСТЬ в социальной сети Telegram сообщили, что электронная очередь на границе Украины с Польшей “Ягодин – Дорогуск” не будет работать с 20 по 24 декабря.

Упродовж 4 днів, із 20 грудня до 24 грудня, перетин кордону в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» буде здійснюватися в порядку живої черги (після закінчення черги з зареєстрованих 16.12.2022).

☝️20 – 23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу.

❗️Тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу але не встигли виїхати.

Команда проєкту✌️ завершує роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту echerha.gov.ua, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням.

Ми вже розгорнули системи в кількох різних цифрових центрах і працюємо над безпечним переносом даних для збереження кожного запису.

‼️Увага

✅23 грудня о 09:00 запис в єЧергу на сайті echerha.gov.ua буде відновлено!

⚠️Найближча дата, на яку 23 грудня відкриється запис у загальній черзі – 25 грудня, 12:00; у черзі на ветеринарний контроль – 27 грудня, 12:00.

🛗З 12:00 25 грудня проїзд у загальній черзі через пункт пропуску «Ягодин – Дорогуськ» буде виключно за записом на сайті echerha.gov.ua

👮‍♂️Ми прагнемо впорядкувати перетин кордону до свят, щоб всі перевізники могли завершити свої справи і водії встигли повернутись додому на свята.

Висловлюємо вдячність🙌 усім водіям та перевізникам за розуміння та підтримку.

Слідкуйте за новинами проєкту єЧерга на офіційних інформаційних ресурсах Укртрансбезпеки.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять