У мережі показали найкомпактніший повнопривідний кросовер у світі за $14 000

Не так давно під час проведення автошоу в Токіо представили один із найменших кросоверів у світі – Mitsubishi Delica Mini. Не дивлячись на те, що автомобіль створено на базі кей-кару, він може оснащуватися гібридним агрегатом та мати повний привід.

Серед японців кей-кари користуються великою популярністю, цей автомобіль за розмірами потрапляє до цієї катеогрії, але сам виробник цей маленький автомобіль позиціонує як міні-кросовер.

Вже в травні цього року він має з’явитися у продажу по ціні від 14 000 до 17 500 доларів.

Побудували міні-кросовер до 55-ти річного ювілею Mitsubishi Delica.

В якості основи взяли міський кей-кар Mitsubishi ek X. Довжина автомобіля всього 3,4 метра, а ширина 1,5 метра, а ось висота складає майже 2 метри, що надає кросоверу дуже незвичайний зовнішній вигляд. Для отримання “кросоверної зовнішності” на автомобіль встановили пластикове обваження та позашляхову гуму.

Для зручності посадки задні двері в кросовері зробили зсувними.В салоні все дуже просто, матеріали оздоблення представлені в основному тканиною та пластиком. Як і в більшості сучасних авто, посередині торпедо в передній частині розташувався сенсорний екран. У топовій комплектації машина навіть отримала камеру заднього виду, адаптивний круїз-контроль та підігрів сидінь.

Кросовер доступний виключно у гібридних варіантах виконання. Автомобіль має двигун на 660 см куб. на 52 к.с. або 64 к.с. у турбованій версії. У двох виконаннях авто може комплектуватися гібридною силовою установкою 2,7 л. Коробка передач варіаторна, а привід може бути переднім або повним на вибір.

Источник auto.bigmir.net
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять