Hyundai розкрила інформацію про нове покоління кросовера Kona

Марка Hyundai готує до виходу нове покоління свого міського кросовера Kona і сьогодні автовиробник розкрив деталі про версію для рідного південнокорейського ринку. Інформацію про глобальний варіант автомобіля з’явиться у березні.

Як заявили в компанії Hyundai, нове покоління моделі Kona пропонуватиметься в кількох версіях, у тому числі з традиційним ДВС, а також гібридною та повністю електричною силовими установками. Водночас автовиробник повідомляє, що розробка нового кросовера стартувала саме з електричної версії. Тим самим компанія Hyundai демонструє нетрадиційний підхід до розробки машин, що відображає прискорену електрифікацію модельної лінійки корейського бренду.

Варіанти Hyundai Kona з ДВС та гібридною установкою зберегли багато конструктивних особливостей від електрокара. Новий кросовер, як стверджує виробник, отримає більш просторий салон та місткий багажний відсік. Простір для ніг виросте на 77 мм, а вільне місце над головою для пасажирів на другому ряду збільшиться на 11 мм порівняно з попередньою генерацією. Місткість багажника завдяки заднім кріслам, що повністю складаються, зросте до 723 літрів.

Також згадується про наявність у нового покоління Hyundai Kona різних передових технологій допомоги водієві. Серед них: система запобігання зіткнень, технологія утримання в смузі руху, інтелектуальна система обмеження швидкості машини, а також моніторинг сліпих зон та інтелектуальний круїз-контроль.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять