Новый Renault Sandero 2023 полностью рассекретили до премьеры

Новый Renault Sandero 2023 очень отличается дизайном от версии Dacia. Новый хэтчбек будет представлен в бензиновых версиях, а также с заводским ГБО.

В сети появились патентные изображения нового Renault Sandero, который должны презентовать в этом году, сообщает “Autoweek”.

Новий Sandero третього покоління випускають під брендом Dacia з 2020 року, і ця модель однією з найпопулярніших в Європу. А нове покоління під маркою Renault ще не з’явилося, в той час, як споріднена модель Renault Logan вже з’явилася.

Скоріше за все офіційна презентація Renault Sandero нового покоління відбудеться у Бразилії в 2023 році.

На зображеннях можна роздивитися, що у хетчбека Renault Sandero повністю нова передня частина зі зміненою радіаторною решіткою та “двоповерховими” фарами. Позаду встановлені інші С-подібні ліхтарі у стилі Renault Captur. На зображення потрапив позашляховий варіант Stepway – він дізнається за пластиковим захисним обважуванням.

Оснащувати оновлений Renault Sandero будуть 1,0-літровими бензиновими двигунами – 65-сильним атмосферним та турбованими на 90 та 110 к. с. В окремих країнах може з’явитися модифікація на 100 к. с. із заводським ГБО. Автомобіль запропонують із 5-ступінчастою механічною КПП та варіатором.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять