Топ-7 популярних авто з нікчемним лакофарбовим покриттям, які починають «гнити» раніше за визначений термін

Автомобільні експерти стверджують, що в останні роки проблеми з лакофарбовим покриттям спостерігаються у автомобілів багатьох брендів. Мабуть одним із головних розчарувань стали автомобілі японського бренду Toyota, якість лакофарбового покриття яких просіла загалом. При цьому є і відверті антирекордсмени з числа представників інших популярних брендів. Виготовляють ці автомобілі, як на підприємствах в Азії, так і на європейських заводах.

Експерти виділили топ-7 вживаних авто з найгіршим лакофарбовим покриттям:

1. Mercedes-Benz С-класу W203

Найбільше проблем у вживаних авто 2000-2005 років випуску, бо кузов W203 не пройшов оцинковування. Найбільше іржі з’являється на арках і порогах.

2. Mazda 6 GG

Автомобіль 2002-2008 років випуску дуже швидко згніває. Насамперед більш всього схильні до корозії крила та пороги, проте виразки іржі зустрічаються повсюдно, у тому числі під капотом та на швах під герметиком.

3. KIA Sorento

Не дивлячись на те, що в цілому модель яку випускали в 2002-2009 роках зарекомендувала себе непогано, лакофарбове покриття бажає кращого. Кузов автомобіля стрімко «гниє», у тому числі під тими самими пластиковими накладками, під які постійно потрапляє вода та забивається бруд.

4. Mitsubishi Outlander CW

Мова про модель, яку випускали у 2006-2013 роках. Машина страждає від точкових дефектів лакофарбового покриття. Вже в перший рік експлуатації можуть з’явитися характерні бульбашки, а через деякий час ці місця перетворюються на осередки розповсюдження корозії.

5. Nissan Pathfinder

Автомобіль 2005-2012 років виробництва має дуже низькоякісне лакофарбове покриття. Швидко згнивають кромки дверей під декоративними накладками. Особливо це стосується дверей багажника. Також корозія з’являється на підлозі, швах та порогах.

6. Skoda Yeti

На жаль, чеська Skoda Yeti від 2009 року випуску також не може похвалитися якісним лакофарбовим покриттям. Найбільше страждають дах та капот.

7. Daewoo Nexia

Автомобіль також має кузов без оцинкування, тому іржавіє дана модель дуже швидко.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять