Чому при їзді з відкритими вікнами треба обов’язково вмикати кондиціонер

Кондиціонер в літню спеку – справжнє спасіння для водіїв. Але деякі з них, боячись застудитися, продовжують їздити з відкритими вікнами.

Пересуваючись по вулицях міста, заміських трасах на машині з відкритими вікнами можна помітити, як шар пилу на панелях зростає буквально на очах. За одну коротку поїздку інколи салон забруднюється так, що йому знадобиться хороша чистка з пилососом і вологим прибиранням.

В результаті їзди з відкритими вікнами салон автомобіля стрімко блякне, а пил забивається всюди. Якщо автомобіль не новий, то ситуацію погіршують всохлі гумові ущільнювачі, через які в салон проникає всюдисущі дрібні частинки. Щоб мінімізувати процес їх осідання на панелях автомобіля, потрібно включити вентилятор пічки, щоб той гнав повітря з вулиці в салон автомобіля. А далі все знову зроблять фільтруючі елементи і фізика.

Не спрямовуйте повітроводи безпосередньо на себе, виставіть температуру на клімат-контроль в районі 20-22 градусів (різниця в 5-10 градусів, якщо на вулиці спека – дуже значна), і насолоджуйтеся комфортним і відфільтрованим повітрям. Адже ще невідомо, чим відгукнеться в кінцевому підсумку їзда з відкритими вікнами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти