Назвали важливі фактори, які потрібно мати на увазі купуючи автомобіль

Купівля автомобіля – серйозний захід, який не можна здійснювати з бухти-барахти. Більш того, існує значний перелік речей, на які не варто йти, якщо не хочеться заробити на свою і без того втомлену шию ще більше непотрібних проблем, які, до слова, майже гарантовано будуть пов’язані з новими фінансовими витратами в доступному для огляду майбутньому.

1. Вказувати в договорі неправильні значення

При укладанні договору під час покупки автомобіля категорично заборонено вказувати неправильні цифри, в тому числі в питанні вартості. Ніколи не варто погоджуватися на пропозиції подібного роду, навіть якщо продавець «просить дуже наполегливо». Все тому, що подібні витівки з законом і податковою службою в кінцевому підсумку можуть зіграти проти щасливого покупця.

2. Оформляти угоду за дорученням

Взагалі продаж машини по довіреності – цілком легальна операція. Коли оформлена і проведена з дотриманням всіх правил. На жаль, порушення і помилки в цій області трапляються лякаюче часто. Нерідкі випадки, коли після продажу машини виявляються її колишні власники або їхні спадкоємці, які починають домагатися через суд повернення транспортного засобу. Судова практика показує, що найчастіше закон в подібних питаннях встає не на бік нового господаря машини.

3. Вірити на слово

Стара приказка говорить: «Довіряй, але перевіряй». Даний принцип якнайкраще діє і для ринку старих автомобілів. Ніколи не вірте голослівним заявам продавця про те, що машина знаходиться в ідеальному стані. Завжди краще перевірити. Стосується це буквального всього, починаючи від лакофарбового покриття і закінчуючи робочими вузлами і агрегатами ТЗ. Все тому, що після покупки, при виявленні будь-яких проблем з машиною, довести вже нічого не вийде. У тому числі і через суд.

Читайте також: Назвали 5 кольорів автомобільного кузова, на яких найменше видно бруд

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти