Бюджетний за всіма параметрами: Автомобіліст похвалив Renault Duster за дешеве обслуговування

Французький кросовер після року експлуатації демонструє надійність і обходиться дешево в обслуговуванні.

Автомобіліст майже рік володіє французьким кросовером Renault Duster. Дешеве обслуговування «Дастера» приємно здивувало автолюбителя і він не втримався, щоб не похвалити його.

За рік володіння автолюбитель наїздив на своєму «Дастері» 33 тис км і при цьому він не відчував ніяких скрипів і не виявив жодних поломок. Витрата палива в авто разом з прогріванням склав 9,6 літрів на 100 км в зимовий період, і близько 7,0 літрів на 100 км влітку. Перший раз блогер міняв мастило через 7 500 км, що обійшлося в 2000грн, потім на 15 000 км пройшов техогляд, і далі пройшов друге ТО. Пізніше блогер почав міняти мастило через кожні 10 000 км.

На 25 000 км блогер зробив чергову заміну масла. На 30 000 км було здійснено ТО вже без заміни масла. У підсумку за обслуговування «Дастера» блогер заплатив за рік трохи більше 10 тис грн. Ні на які більше комплектуючі для Renault Duster автолюбитель і не витрачався.

Єдиним недоліком «Дастера» блогер вважає сидіння, через які втомлюється спина. В іншому автолюбитель вважає «Дастер» – цілком відмінним автомобілем. «Бюджетний за всіма параметрами» – підсумував блогер.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти