Мінівен бізнес-класу Opel Zafira Life став доступний для замовлення в Україні

Бренд Opel представив четверте покоління легендарного мінівена бізнес-класу. Модель Zafira Life вже доступна для замовлення в Україні.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на пресслужбу компанії.

Новинка Opel Zafira Life доступна в двох варіантах довжини кузова і може перевозити до восьми людей. Гаму відкриває 4,9-метрова версія Opel Zafira Life L1, яка ідеально поєднує компактні зовнішні розміри і достатній внутрішній простір кузова. Варіант Opel Zafira Life L2 має збільшений кузов — плюс 35 см в довжину.

Для покупців в Україні запропоновано два дизельні мотори серії BlueHDI — обидва з робочим об’ємом 2,0 л, але з різною потужністю і крутним моментом: 150 к. с. і 370 Нм або 180 к. с. і 400 Нм. З кожним із двигунів пропонується свій тип трансмісії: 150-сильний варіант отримує 6-ст. МКПП, а 180-сильний мотор працює в парі з 8-ст. АКПП найсучаснішого покоління. У будь-якому випадку — усі версії Opel Zafira Life пропонують максимальну швидкість 170 км/год і невелику витрату палива: 5,5-5,8 л на 100 км (в змішаному циклі). А використання в конструкції силових агрегатів таких технологій, як Start/Sport і AdBlue, дозволяє досягти не тільки відмінної паливної економічність, але і високих екологічних показників — будь-яка версія автомобіля відповідає нормам EURO 6.2.

Також покупцям пропонують 7- або 8-місний салон.

Ціна на новинку стартує від 1,038 млн грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти