Компанія Honda планує здивувати новим позашляховиком Passport 2021

Японський концерн Honda розкрив інформацію про нову модель позашляховика Honda Passport 2021. За намірами бренду новинка має стати найбільш енергоефективним двопривідним позашляховиком з усіх останніх лінійок компанії.

Позашляховик Passport 2021 буде поширюватися в трьох основних конфігураціях під назвою Sport, EX-L і Elite, причому кожна з конфігурацій, в свою чергу, буде поділятися на двопривідний варіант і повнопривідний варіант, щоб надати своїм користувачам дійсно високий рівень якості, комфорту їзди по будь-яких поверхнях і можливість самостійно регулювати витрату палива.

Моделі будуть відрізнятися в ціні, починаючи від 37 і закінчуючи 42 тисячами доларів США, причому кожна конфігурація зможе запропонувати свої особливості – наприклад, версія Sport є стандартною і характеризується балансом між продуктивністю і економією, в той час як Elite-модель призначається для тих шанувальників марки Honda, які завжди прагнуть купувати максимальну комплектацію. Крім того, стало відомо про те, що кожна з трьох моделей буде мати довгоочікувану розумну систему керування автомобілем Display Audio System.

Це також означає, що майбутні власники кожної з трьох конфігурацій даного позашляховика Passport 2021 зможуть встановити і безпроблемно користуватися різними додатками на зразок Apple CarPlay або Android Auto, не кажучи вже про деякі більш специфічних додатки і платформи для поліпшення комфорту і інтуїтивності управління внутрішніми системами автомобіля. Залишається лише чекати остаточного анонса із зазначенням дати релізу позашляховика і другорядними деталями про проект.

Джерело fainaidea.com/
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти