Електрокар Nissan Leaf отримав потужну версію: акумулятора вистачає на 6 днів

Компанія Nissan представила автомобіль аварійного реагування на базі Leaf, який забезпечує мобільне електропостачання після стихійних лих.

Прототип електромобіля, що отримав назву RE-Leaf, був створений, щоб «продемонструвати потенціал електромобілів в аварійному відновленні».

Читайте також: Hyundai представив «заряджену» версію хетчбека i20

RE-Leaf використовує двонаправлену зарядку, щоб не тільки зберігати електроенергію, але і повертати її в мережу, що дозволяє живити зони стихійного лиха, які постраждали від відключення електроенергії.

Модифікована версія популярного Nissan Leaf, RE-Leaf також піднімається на 70 мм вище, ніж стандартний автомобіль, щоб допомогти йому переміщатися по дорогах з перешкодами або розкиданим сміттям.

Він також оснащений спеціальним «захистом піддону» для захисту днища автомобіля та більш широкими гусеницями, поряд з нестандартними колісними арками і бризговиками. RE-Leaf їздить на 17-дюймових колесах для автоспорту, оснащених шинами підвищеної прохідності.

З внутрішньої сторони Nissan видалив задні сидіння Leaf, щоб створити збільшене місце для зберігання речей, яке відокремлене від передніх сидінь спеціальною перегородкою.

Хелен Перрі, керівник компанії Nissan з виробництва легкових електромобілів, сказала: «Такі концепції, як RE-Leaf, демонструють можливе застосування електромобілів в боротьбі зі стихійними лихами і демонструють, що більш розумні і чисті технології можуть допомогти врятувати життя і забезпечити більшу стійкість в майбутньому».

Аварійні служби стають все більш важливою частиною діяльності Nissan. З 2011 року Nissan підтримує відновлення після стихійних лих, забезпечуючи аварійне електропостачання транспортування.

Читайте також: У Китаї представили новий розкішний електричний позашляховик Hongqi E-HS9

Джерело autocar.co.uk
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти