Корейці випустили новий кросовер з заводським ГБО

У Південній Кореї і України є одна спільна риса – любов до авто на газу (як кажуть в народі, хоча правильно – на газі). Можливо, ти навіть зустрічав в оголошеннях про продаж машини з Кореї, цілком і повністю адаптовані під скраплений газ. У таких навіть немає бензобака!

З огляду на популярність авто з ГБО в Україні і, звичайно, вартість газу (в порівнянні з бензином), не сумніваємося, що багато хто з вас захочуть купити кросовер з заводським ГБО. В даному випадку мова йде про корейську версії Renault Koleos, який в Південній Кореї випускається як Samsung QM6.

Новий кросовер 2021 року дещо відрізняється зовні від свого французького побратима, крім того, він має більш широкий набір опцій і такі просунуті системи безпеки, як система автоматичного гальмування, сполучена з адаптивним круїз-контролем.

Що стосується технічних характеристик, автомобіль пропонується з 2-літровим мотором, який може працювати або на бензині, або виключно на пропані. У першому випадку потужність двигуна становить 144 сили, у другому – 140 к.с. Ціна – від 25 000 000 вон (630 тисяч гривень).

Читайте також: Peugeot привіз в Україну один з найшвидших кросоверів на планеті

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти