Перший кросовер Ferrari виїхав на дороги: відео

З’явилося відео випробувань першого кросовера італійської марки, на яких “чистокровний” Purosangue прикритий щільним шаром камуфляжу, і це не дозволяє докладно розглянути його зовнішність. За словами виробника – кросовер побудований на базі Front Mid Engine Architecture від Ferrari Roma, тож це може означати, що зовні новинка буде схожою, в передній частині так точно.

Ми маємо мінімум інформації про силову установку, але нам відомо, що в ній використовують гібридну систему на базі V8 з подвійним турбоннадувом або V12.

Ще невідомо , чи з’явиться електрична версія. У Ferrari кажуть, електричні доважки зроблять кросовер занадто важким. Але вони і не заперечують, що готові електрифікувати будь-який двигун якщо з’явиться така необхідність.

Розробка першого кросовера Ferrari почалася ще в 2018 році. Після чого прототип новинки не раз потрапляв в об’єктиви фотокамер, але зловити його на відео вдалося вперше. Інформації про дату прем’єри кросовера Феррарі немає. За деякими даними, авто може дебютувати в 2021 році.

Читайте також: Названо 8 надійних автомобілів, які вже проїхали 2 млн км

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти