Land Rover Discovery перетворився в бюджетний 7-місний кросовер

У індійского кросовера Tata Harrier з’явився наступник. Якщо бути точними, це ще одна, але вже розтягнута версія під назвою Tata Gravitas. Новинка випадково потрапила в об’єктиви шпигунських фотокамер. Зараз бюджетний кросовер, побудований на платформі Land Rover Discovery Sport, проходить випробування. Ринковий дебют очікується в першій половині 2021 року.

П’ятимісний Tata Harrier надійшов у продаж на початку 2019 го. Його 7-місну версію показали приблизно тоді ж, правда, кросовер значився в статусі концепту і носив зовсім інше ім’я – Buzzard. Пізніше виробник заявив, що серійна модель буде називатися Gravitas. Взимку цього року Tata показала готовий до виробництва автомобіль.

Чи буде товарна модель Тата Гравітас відрізнятися від того, що виробник показував раніше, сказати складно. У мережі опублікували всього одне шпигунське фото задньої частини кросовера, і якщо судити по ньому, то він повністю повторює передсерійний варіант. Передня частина новинки повинна повторювати базовий Harrier. Салон трьохрядний Gravitas також повністю запозичив у молодшого брата.

Про мотори поки теж нічого невідомо. Швидше за все, він буде один на двох: 2,0-літровий турбодизель потужністю 170 к.с., зв’язаний з шестиступінчастою автоматичною або механічною коробками передач. Привід виключно передній – для здешевлення конструкції. На рідному ринку марки Tata Gravitas буде коштувати приблизно $ 20 000.

Читайте також: Названо найпопулярніші кросовери в Україні за класами в 2020 році

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти