Розсекречено новий Kia Sportage 2021: фото

У Китаї вперше сфотографували новий Kia Sportage. Відразу заначимо: мова йде про місцеву модель, яка створена спеціально для китайського ринку. Kia Sportage 2021 для решти світу буде іншим.

Кросовер Кіа для Китаю навіть назвали по-іншому – Kia Sportage Ace. Його довжина дорівнює 4530 мм, ширина – 1850 мм, висота – 1670 мм, а колісна база – 2640 мм.

Дизайн Кіа Спортейдж 2021 не назвати стриманим – величезна решітка радіатора відразу кидається в очі. Ззаду ж відчувається вплив старшого Kia Sorento. Але знову наголошуємо: глобальна модель буде виглядати інакше.

У салоні з’явилися віртуальна приборка і збільшений 8-дюймовий тачскрін. Список опцій поповнили адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного уповільнення, контроль розмітки і «сліпих» зон.

Спочатку новий Kia Sportage Ace буде доступний тільки з 2,0-літровим 160-сильним бензиновим двигуном і 6-ступінчастою механічною або автоматичною КПП. Пізніше додадуть 1,5-літровий 200-сильний турбомотор і 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями.

Читайте також: Новий бюджетний кросовер Hyundai за $ 9000 виїхав на дороги

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти