BMW представила найпотужнішу і швидку «п’ятірку» в історії

Компанія BMW представила спеціальну версію спортивного седана М5, вона має код CS. Автомобіль став найвизначнішою моделлю з чотирма дверима в історії бренду.

Новий автомобіль має 4,4-літровий V8 S63. У порівнянні з M5 Competition, у M5 CS додалося 10 к.с., в результаті чого потужність стала складати 635 к.с. Не змінилися 8-ступінчастий автомат і повний привід з функцією деактивації передньої осі. При цьому час розгону до сотні скоротилося з 3,3 до 3 секунд, але максимальна швидкість залишилася рівною 305 км / год.

Карбонові дах, капот, передній спліттер, корпуси дзеркал, задній дифузор і спойлер, а також відсутність частини звукоізоляції помітно полегшили вагу автомобіля. Таким чином, вага зменшилася на 70 кг у порівнянні з M5 Competition.

Над шасі теж попрацювали: встановлені більш жорсткі пружини, переналаштовані амортизатори, на 5 мм зменшений дорожній просвіт. Використано покришки Pirelli P Zero Corsa розмірністю 275/35 R20 спереду і 285/35 R20 ззаду.

Із зовнішніх змін варто відзначити колір Brands Hatch Grey, ходові вогні стали жовтими, а передня решітка придбала благородний бронзовий відтінок Gold Bronze.
Ціна BMW M5 CS в Європі становить 199 900 євро.

Читайте також: Як обдурюють українців при купівлі автомобілів із США: відео

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти