Skoda презентувала нову модель автомобіля: характеристики і фото

Skoda розкрила трохи інформації про четверте поколінні Fabia і показала фото машини. Прем’єра призначена на весну, а універсал варто чекати в 2022 або 2023 році, передає «Твоя МАШИНА» .

Поки що автомобіль захований під камуфляжем, але все-таки проглядається знайомий гранований дизайн. Передня частина з продовгуватими діодними фарами виконана в дусі старших Skoda Scala і Octavia.

Також розкриті характеристики новинки. Хетчбек переїде на нову платформу MQB-A0, тому розміри збільшаться приблизно на 10 см. Довжина досягне 4107 мм, а колісна база – 2564 мм. Ширина збільшилася до 1780 мм, а висота зменшена до тисячі чотириста шістьдесят сім мм. Неважко здогадатися, що салон став просторішим, а багажник став найбільшим в В-класі, і його обсяг складе 380 літрів в звичайному стані і 1190 літрів при складених задніх кріслах.

Топові версії також отримають віртуальну панель приладів і панорамний дах. Також обіцяють трансформований відсік в багажнику, знімний підстаканник, додаткове відділення для дрібниць на другому ряду і USB-порт в салонному дзеркалі, призначений для відеореєстратора.

Двигуни Skoda Fabia 2021 є тільки на бензині. Трьохциліндровий мотори об’ємом 1 літр мають потужність 65 або 80 к.с. в атмосферному виконанні і 95 або 110 к.с. – з турбіною. Топовий варіант буде обладнаний 1,5-літрової турбочетвіркою на 150 к.с. Будуть доступні 6-ступінчаста “механіка” і 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями DSG.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти