Bugatti представила 1500-сильну модифікацію Chiron за 3,2 мільйона євро (фото)

Виробник гіперкарів Bugatti представив у Женеві версію Chiron Pur Sport, в якій ставку зробили на аеродинаміку, зниження ваги і розподіл потужності.

У рух гіперкар приводиться все тим же 8,0-літровим чотирициліндровим W16, але тепер він з’єднаний з переналаштованою автоматичною коробкою передач. У той час як пікова потужність залишається незмінною і становить 1500 к.с., червона лінія обертів двигуна змістилася на 200 оборотів і тепер становить 6900 об/хв. Крім того, більш низькі передавальні числа редуктора додатково покращують потужність і відгук двигуна, що призводить до підвищення на 40% значень еластичності порівняно з Chiron.

Все це заховано під злегка переробленим кузовом з аеродинамічно оптимізованою передньою панеллю, тепер з більш широкими повітряними отворами і збільшеною панеллю внизу. У задній частині Chiron Pur Sport отримав спойлер шириною 1,9 метра, що створює «серйозну притискну силу». Оновлений дизайн доповнюється надзвичайно легкими, стійкими до високої температури вихлопними патрубками з титану з 3D-печаткою.

Chiron Pur Sport також отримав нові колеса, які були розроблені для посилення вентиляції гальм і аеродинаміки. Так звані сплави Aero обгорнуті в спеціальні шини, розроблені Michelin для суперкара.

Bugatti планує створити всього 16 екземплярів Chiron Pur Sport, кожен з яких буде коштувати 3,2 мільйона євро.

Виробництво новинки розпочнеться в другій половині 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти