В Японії помічений Subaru Levorg нового покоління

У січні Subaru показала концепт універсалу Subaru Levorg, причому у версії STI Sport. Тепер в Японії були помічені відразу кілька передсерійних автомобілі без будь-якого маскування.

Перший з них знаходився в місті Томіока префектури Гунма. Сіра п’ятидверка виглядає фактично точно так же, як і січневий прототип, показаний на виставці тюнінгу Tokyo Auto Salon. Це рідкість для Subaru: багато років концепти компанії і її серійні автомобілі занадто істотно відрізнялися один від одного.

На Subaru Levorg помітний вбудований в капот повітрозабірник. Він натякає, що перед нами дійсно потужна версія. Нагадаємо, на прототипі Levorg STI Sport був встановлений 1,8-літровий опозитний двигун з турбонаддувом. Його характеристики не розкривалися. Виробник відносить новий мотор до четвертого покоління власних ДВС, де серія EJ, що відійшла в 2019 році, вважається другим поколінням, а представлена в 2010-му лінійка FA/FB – третім.

Також в префектурі Гунма вдалося сфотографувати чорний прототип. Візуально він ідентичний сірому.

Згідно з чутками, базовий Levorg отримає 1,8-літровий мотор потужністю близько 200 к.с. На STI-версію буде встановлюватися 2,4-літровий ДВС, що видає більше 300 к.с.

Прем’єра Subaru Levorg повинна відбутися в червні, замовлення почнуть приймати в липні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти