Audi вивела на тести новий Audi E-Tron GT

Останній раз, коли ми бачили прототип Audi E-Tron GT, він тестувався в околицях штаб-квартири Porsche. На цей раз модель помітили біля штаб-квартири Audi в Інгольштадті. Небагато змінився камуфляж, але цей новий набір фотографій показує прототип з винятковою чіткістю.

Навіть без коліс Porsche Taycan (які ми бачили на останньому прототипі E-Tron), в формі E-Tron присутня чітка атмосфера Taycan. Це не повинно бути сюрпризом, оскільки обидва автовиробники входять в «сім’ю» Volkswagen, але Audi буде відрізнятися від повністю електричного Porsche. Фактично, він не буде сильно відрізнятися від концептуального автомобіля E-Tron GT, представленого ще у 2018 році в рамках автосалону в Лос-Анджелесі. Дах трохи вищий, що має привести до збільшення простору для пасажирів в порівнянні з концепт-каром.

Очікується, що модель отримає два електромотори, їх сумарна потужність складе 582 к.с. Стандартний Taycan розвиває 522 к.с., тому логічно бачити E-Tron GT на цьому рівні зі стартовою ціною нижче 100 тис. доларів.

Ми також перебуваємо в невіданні щодо того, коли камуфляжна плівка, нарешті, зійде назавжди. Пандемія коронавірусу позначилася на світовому автопромі, але ми впевнені, що Audi представить E-Tron GT до кінця року. Якщо автосалон в Лос-Анджелесі не скасують, це може стати хорошим місцем для дебюту. Не виключено, що німецький автовиробник організовує власний захід.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти