Новий універсал Volkswagen Arteon розсекретили до прем’єри

Презентація рестайлінгової версії ліфтбека Volkswagen Arteon відбудеться вже в кінці червня. Тоді ж автовиробник представить і новий для моделі тип кузова – Shooting Brake. Однак видання Carscoops вже опублікувало знімки універсала без камуфляжу, який помітили на дорогах Європи.

На світлинах видно, що новинка повністю позбавлена камуфляжу, але автовиробник спробував приховати малюнок задніх ліхтарів наклейкою, яка вводить в оману. Нагадаємо, Shooting Brake – універсал з більш крутим нахилом лінії даху, і цю лінію теж спробували замаскувати за допомогою наклейки, яка як би подовжує лінію скління.

Відзначимо, що передня частина оновленого Volkswagen Arteon практично не змінилася: модель отримає переглянуті радіаторні грати і бампер.

Крім стандартних версій в Arteon з’явиться «заряджена» з приставкою R, в тому числі і у моделі Shooting Brake. Передбачається, то Arteon R запозичить силову установку у Volkswagen Golf R. Нагадаємо, останній приводиться в рух 2,0-літровою “турбочетвіркою” потужністю 333 к.с. Правда, є ще один варіант: під капотом купе-седана може прописатися 400-сильний VR6 обсягом 3.0 літра.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти