Нове покоління Mercedes-AMG C63 показали на рендері

“Заряджена” модель могла б отримати гібридну силову установку.

Скоро з’явиться новий Mercedes-Benz C-Class. Ми бачили кілька шпигунських фотографій тестових автомобілів, припускаючи, що нова модель практично не зміниться зовні. C-Class – це універсальна машина для Mercedes, а гарячий C63 AMG – епічний спортивний седан з невеликою кількістю суперників.

Ми ще не встигли гарненько поглянути на тестовий автомобіль C63 наступного покоління, але користувач jbcars в Instagram прагне заповнити прогалину і опублікував серію рендерів моделі.

Засновані на шпигунських знімках C-класу, зображення показують тонку еволюцію м’язистого седана. Скромні повітрозабірники в крилах привертають увагу до значка бітурбо, а нове обличчя С-класу знаходиться в повному огляді з чітким стилем AMG і ґратами Panamericana. Інша частина автомобіля, однак, не сильно відрізняється від поточної моделі.

Попри незначні зміни в зовнішності, більше цікаве може приховуватися в технічній частині. З чуток, C63 наступного покоління може втратити цей значок бітурбо. Це тому, що він може втратити мотор бітурбо V8, але це не означає, що культова AMG втратить свою популярність.

Дволітровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що виробляє героїчну потужність в 416 кінських сил для AMG A45 S, може перейти на C63 і отримати більше потужності за допомогою додаткового електромотора.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти