Nissan оновив кросовер X-Trail (фото)

Компанія Nissan офіційно представив новий X-Trail. Перетворившись з типового паркетника в суто сімейне авто, кросовер 4-го покоління сильно змінився зовні, отримав багатше оснащення і став одним з найбільш технологічних SUV японського бренду.

Новий Nissan X-Trail зібраний на абсолютно новій платформі, завдяки якій він став комфортнішим, просторішим і практичнішим за попередника. Габарити, при цьому, довелося стиснути – автомобіль став на 38 міліметрів (4652 міліметрів) коротшим і на 5 міліметрів (1695 міліметрів) нижчим.

Кросовер отримав повністю перероблену передню панель – зі зміною покоління тут з’явилися нова система мультимедіа з 9-дюймовим сенсорним екраном, підтримкою Apple CarPlay і голосовим помічником, бездротова зарядка для гаджетів і додаткова ємність для дрібниць. Нарешті, аналогові прилади замінені цифровими (доступні вони будуть тільки в «топовій» версії), а для зручності водія передбачений 10,8-дюймовий проекційний дисплей.

На даний момент моторна гамма представлена ​​лише одним агрегатом – модернізований 2,5-літровим «атмосферником» від нинішнього X-Trail, чия потужність зі зміною покоління зросла до 181 кінської сили (245 Нм моменту).

Єдиною доступною КПП залишився фірмовий «ніссанівський» варіатор, який, як і раніше, передає крутний момент як на передню вісь, так і на обидві осі одночасно.

Продажі нового Nissan X-Trail (Rogue) на ринку США розпочнуться восени 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти