Mazda офіційно представила новий пікап Mazda BT-50

Японська марка показала третє покоління свого пікапа.

Після довгого перебування на ринку, японський автовиробник Mazda нарешті повністю переоснастив пікап BT-50 третього покоління. Новинка була представлена в прямому ефірі Mazda Australia.

Як і очікувалося, Mazda BT-50 2021 року має фірмову мову дизайну Kodo, завдяки якій абсолютно новий пікап нагадує кросовер Mazda CX-9. Комбінуючи корисність і розкіш в стильному корпусі, BT-50 спочатку доступний в кузові з подвійною кабіною для глобального ринку.

Головна зміна BT-50 2021 модельного року – це його основа, оскільки він зараз базується на платформі Isuzu, зокрема, Isuzu D-Max. Таким чином, він відмовляється від попереднього двигуна Ford на користь нового чотирициліндрового 3,0-літрового турбодизельного двигуна потужністю 188 кінських сил і 450 ньютон-метрів крутного моменту.

Пару силовому агрегату складає шестиступенева механічна або автоматична коробки передач, а привід доступний у варіантах 4×4 і 4×2. Очікується, що менш потужний і менший двигун буде додано до лінійки для бюджетніших комплектацій, перш ніж він надійде в продаж в Австралії до кінця цього року.

В салоні Mazda BT-50 2021 також має 9,0-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи і клімат-контролю, аналогічний тому, який отримав Isuzu D-Max в Таїланді в минулому році. Проте, весь дизайн кабіни — чистий стиль Mazda, тож чекайте тієї ж витонченості у виконанні цього утилітарного пікапа.

Mazda не оголосила ціни на новий BT-50, а також його доступність на інших ринках, але за наявною інформацією, він буде випускатися спільно з D-Max в Таїланді.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти