Фото перших електричних кросоверів Volkswagen потрапило в мережу

У вільний доступ потрапили фотографії майбутніх серійних варіантів електричних кросоверів Volkswagen – ID.4 Crozz і ID.4X. Вони просочилися через базу Міністерства промисловості Китаю.

Між собою ID.4 Crozz і ID.4X розрізняються оформленням бамперів, задніх ліхтарів і світловідбивачів, дизайном колісних дисків, пластиковими накладками в нижній частині кузова, а також дзеркалами. Опубліковані й габарити: довжина, ширина і висота у ID.4 Crozz складають 4592, 1852 і 1629 мм проти 4612, 1852 і 1640 мм — у ID.4X. Кросовери будуть комплектувати колесами R19 і R20 (в залежності від комплектації). Обидві моделі можуть похвалитися світлодіодними фарами, панорамними дахами і камерами кругового огляду.

Як ID.4 Crozz, так і ID.4X оснащені 204-сильним електромотором, встановленим на задній осі, максимальна швидкість становить 160 км/год. Очікується, що в майбутньому будуть доступні і версії з двома електромоторами — як у концептуального передвісника VW ID Crozz, представленого в 2017 році на автомобільній виставці в Шанхаї.

Кросовери побудовані на модульній платформі MEB. Тягова батарея в ній скомпонована під підлогою — це знижує центр ваги автомобіля і, як наслідок, покращує його стійкість на дорозі. Раніше згадувалося, що запас ходу на одній зарядці у ID.4 досягає 500 км. Будуть випускатися варіанти з різною ємністю батарей, тобто можливі модифікації з меншим чи більшим запасами ходу.

Випуск ID.4 Crozz і ID.4X почнеться в 2020 році. Їх паралельно будуть робити в Німеччині та Китаї.

Нагадаємо, поки лінійка суббренда ID складається з однієї моделі — електричного хетчбека ID.3. Він випускається з 2019 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти