BMW тестує новий M3 на Нюрбургринзі

Баварська компанія тестує свою новинку на легендарній трасі.

Мюнхенські інженери і тест-водії готуються до заключних етапів розробки наступного покоління BMW M3, а потім в найближчі місяці запустять його у виробництво. Фотошпигуни зняли прототип високопродуктивного седана під час тестів на Нюрбургринзі на цьому тижні.

Офіційна прем’єра нового покоління BMW M3 має відбутися у вересні і очікується, що новинка стане однією з кращих гоночних машин року, в тому числі завдяки сміливому дизайну.

За стилем, схожому на той, який мають останні 4-Series Coupe (і в майбутньому отримає M4), новий «заряджений» седан отримає спірний дизайн передньої частини, де розташована величезна радіаторна решітка і два додаткових великих повітрозабірники в нижній частині бампера.

На шпигунських знімках також можна побачити ще два отвори в бампері перед колесами, які, ймовірно, служать додатковим охолодженням для гальм. Скульптурний задній бампер закінчується агресивним дифузором, який містить закруглені чотиригранні вихлопні труби.

Інші візуальні особливості автомобіля мають опуклі крила, тонкий спойлер кришки багажника, великі бічні спідниці, колісні диски для конкретної моделі і безліч значків «М».

Початковий рівень M3 (і M4) буде пропонуватися з шестиступеневою механічною коробкою передач і заднім приводом. Повнопривідна система xDrive, налаштована підрозділом M Division для роботи аналогічно більшим M5, буде випущена пізніше.

Під капотом новинки розташується 3,0-літровий двоциліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 473 к.с. в базових варіантах M3 і M4. У версії Competition продуктивність зросте до 503 к.с. і 479 Нм (650 Нм) крутного моменту.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти