У мережі показали інтер’єр нового Jeep Grand Cherokee

Фотошпигунам в черговий раз попався тестовий прототип позашляховика Jeep Grand Cherokee, який пережив рестайлінг. Однак цього разу на знімках вдалося розгледіти інтер’єр новинки.

Оновлена версія позашляховика Jeep Grand Cherokee дебютує тільки через рік, однак зовнішність і інтер’єр новинки вже були розкриті фотошпигунами.

Після рестайлінгу внутрішній простір моделі зможе похвалитися відразу двома габаритними дисплеями — один замінить панель приладів, а другий буде відповідати за мультимедійні можливості Grand Cherokee. Причому для останньої передбачено три діагоналі: 7-, 8,4- і 10,1-дюймовий. Натомість традиційного селектора коробки передач новий Jeep Grand Cherokee отримає модну зараз шайбу.

Очікується, що нове покоління Jeep Grand Cherokee переїде на платформу Giorgio концерну FCA. не виключено, що на старті продажів позашляховик буде доступний з бензиновим 2,0-літровим мотором і в вигляді гібрида, в основі якого лежатиме 3,6-літровий V6. Очікуються також плагін-гібридна модифікація, 4-циліндровий турбодизель і «заряджене» виконання SRT.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти