Skoda показала оптику електрокросовера Enyaq iV

Skoda Auto опублікувала нові дизайнерські ескізи свого першого електричного кросовера Enyaq iV. На цей раз чехи показали великим планом оптику прийдешньої новинки.

Глава відділу світлотехніки чеської марки Петро Невржела розповів, що виконані по матричній технології фари Enyaq Vi мають більш динамічну форму, ніж фари традиційних кросоверів Scala і Kamiq, в конструкції впроваджені «додаткові кристалічні елементи».

«У Enyaq iV ми продовжуємо цю тенденцію і доводимо до досконалості конкретні деталі, такі як нові акуратно промальовані денні ходові вогні і нова шестикутна форма основних світлодіодних модулів. Нові фари і задні ліхтарі ще більше підсилюють інноваційний характер нового Enyaq iV», – каже Невржела.

Глава відділу по розробці екстер’єрів Карл Нойхольд додає, що Enyaq iV має пропорції, які «відрізняються від наших попередніх моделей позашляховиків». Скорочений передок автомобіля і довгий дах «створюють дуже динамічний зовнішній вигляд і перетворюють його в горезвісний «космічний човник». Це позитивно вплинуло і на обтічність машини: коефіцієнт аеродинамічного опору Enyaq iV становить всього 0,27 cX.

Відомо також, що центральний екран мультимедійної системи Enyaq iV має діагональ 13 дюймів, обсяг багажника досягає 585 літрів.

Enyaq iV запропонує на вибір п’ять варіантів потужності, три акумулятори різної ємності, задній або повний привід на вибір. У топ-версії кросовер будуть оснащувати батареєю ємністю 125 кВт*год, завдяки якій електрокрос зможе проїжджати на одному заряді 500 кілометрів.

Прем’єра Enyaq iV відбудеться 1 вересня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти