Опубліковані рендери BMW M3 Touring 2022 року

Після багатьох років очікування офіційної універсальної альтернативи Audi RS4 Avant і Mercedes-AMG C63 Estate, фанати BMW нарешті отримають M3 Touring.

Офіційно планується почати виробництво новинки вже через два роки, якщо не станеться щось непередбачуване, він піде по стопах M3 Sedan, M4 Coupe і M4 Convertible з тієї ж трансмісією, підвіскою і гальмами.

Напередодні в соціальній мережі Instagram користувач zer.o.wt опублікував рендерні зображення «зарядженого» баварського універсала, який отримав динамічний і агресивний стиль, що перегукується з оновленим седаном M3.

Універсал отримає передню частину від нового M3 Sedan, який буде мати решітку радіатора, що викликає суперечки, і ідентичні повітрозабірники. Задня частина буде мати більш агресивний бампер в порівнянні зі стандартним універсалом 3-Series, з вбудованим дифузором і двома здвоєними патрубками вихлопної системи. Дизайн буде доповнений крилами, що розширюються, з більшими легкосплавними дисками.

Згідно з офіційною інформацією, під капотом новинки розташується 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом, який буде приводити в дію все сімейство M3/M4. Мотор буде виробляти до 503 к.с. і 650 Нм крутного моменту в модернізованій версії Competition.

У кузовах купе і седан стандартні моделі будуть мати потужність 473 к.с., що подається на задню вісь через шестиступеневу механічну коробку передач. Competition буде пропонуватися з восьмиступеневим автоматом і заднім приводом, але за ним піде варіант xDrive AWD.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти