Гоночне купе BMW M4 GT3 дебютує услід за базовою версією

Баварський автовиробник запустив тизерну компанію нового BMW M4, показавши гоночну версію з приставкою GT3 в назві.

Офіційна презентація купе BMW M4 намічена на 23 вересня 2020 року. Саме тому компанія запустила тизерну кампанію, в якій модель демонструється в легкому камуфляжі разом з гоночною модифікацією BMW M4 GT3. Автомобілі, судячи з усього, були зняті на гоночній трасі Red Bull Ring, розташованій в австрійському Шпільбергу.

Демонстрація була присвячена етапу MotoGP BMW M Grand Prix of Styria, який пройде 21-23 серпня. Очікується, що в рух базовий BMW M4 буде приводитися 480-сильним мотором, пару якому складе 6-ступенева механічна трансмісія. Трохи пізніше з’явиться 510-сильна версія Competition, яка отримає 8-діапазонний «автомат».

Що стосується гоночної модифікації BMW M4 GT3, то в її арсенал увійде допрацьована версія рядної «бітурбошістки» від вихідного купе. Зовні автомобіль буде відрізнятися збільшеними колісними арками, модернізованим капотом і обвісом, величезним антикрилом і іншими радіаторними гратами. Дебют BMW M4 GT3 відбудеться тільки в наступному році. Новинка прийде на зміну М6 GT3.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти