Новий Genesis G90 вперше помітили на тестах

Ще в квітні ми повідомляли, що Hyundai Motor Group вперше представить LiDAR на Genesis G90 наступного покоління, вперше в серійному автомобілі.

Було підтверджено, що наступне покоління преміального седана G90 буде оснащене автономною системою водіння третього рівня, що складається з радара з камерою і двох лідарів. Його дебют намічений на кінець 2021 року. Ми також знаємо, що модель збереже 5,0-літровий V8 і вперше отримає пневмопідвіску.

Ми вперше побачили новий розкішний седан від Genesis в щільному камуфляжі, але є кілька ключових моментів, які дозволяють розпізнати новинку як Genesis наступного покоління, наприклад, задні ліхтарі, у яких все ще є дві лінії.

Система з двома радарами LiDAR дозволить реалізувати автономне водіння рівня 3 на основі алгоритму управління, розробленого Hyundai Motor в додаток до наявного датчика. Нове покоління G90 буде оснащене двома камерами безпеки по обидва боки передньої частини автомобіля, що дозволить реалізувати більш просунуту функцію автономного водіння. Крім того, більш точна робота можлива навіть в похмуру погоду.

«При наявності одного радара функція автономного водіння зосереджена на передній стороні, але установка радара спереду з двох сторін вигідна для реалізації більш повної автономної технології, в тому числі для виявлення зближення з іншим транспортним засобом», – розповіли в компанії.

Апаратна (HW) камера Hyundai, радар і лідар, три групи сенсорних пристроїв об’єднані в єдиний алгоритм, а різні сигнали сенсорів, які генеруються під час водіння, об’єднуються для забезпечення незалежного алгоритму управління, який приймає оптимальні рішення в тій чи іншій дорожній ситуації.

Очікується, що новий G90 стане для Hyundai важливою можливістю стати лідером технологічних досягнень в області автономного водіння в майбутньому. Однак модель буде представлена не раніше кінця 2021 року, тому у інших автовиробників є час представити щось подібне.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти