Nissan почав виробництво оновленого кросовера X-Trail

У Сполучених Штатах розпочали виробництво кросовера Nissan Rogue 2021 року, відомого в інших частинах світу як X-Trail, повідомляє Твоя МАШИНА посилаючись на Аutoevolution.

Модель Rogue – найбільш продаваний Nissan в Сполучених Штатах Америки. На сьогоднішній день продано близько 3 мільйонів примірників, і цей хлопець напевно буде продаватися як гарячі пиріжки, хоча є дві невтішні речі, на які слід вказати.

В першу чергу двигун. Доступний тільки один – 2,5-літровий двигун з потужністю 181 кінських сил і крутним моментом 181 Нм. Що набагато менше, ніж в конкурентів цього сегменту. Але це ще не все.

Замість автоматичної коробки передач з гідротрансформатором Nissan наполягає на безступінчастій трансмісії, яку всі ненавидять. Вам потрібно тільки переглянути скарги на веб-сайті NHTSA, щоб зрозуміти, чому варіатор від JATCO має таку погану репутацію, а також досить повільну передачу для завантаження.

Що стосується причини, по якій абсолютно новий Rogue настільки схожий по суті на старий Rogue, здивуєтеся ви, якщо я скажу вам, що Nissan використовує ту ж платформу? Архітектура автомобіля CMF-C / D навіть має ту ж колісну базу, що і раніше в цьому додатку – 2705 міліметрів.

Однак є тонкі відмінності, які необхідно виділити. «Покращена динаміка руху, інтелектуальний повний привід, бездротова зарядка і бездротова Apple CarPlay» пропонуються разом з поліпшеними характеристиками виявлення для ProPILOT Assist з набором технологій автономного водіння Navi-Link. У стандартній комплектації кожне оздоблення салону оснащене системою Nissan Safety Shield 360, яка включає в себе автоматичне екстрене гальмування, попередження про перехресному русі ззаду, систему допомоги при дальньому світлі і багато інших допоміжних засобів водіння.

Ціни ще не оголошені, але не треба чекати занадто великих змін в порівнянні з моделлю 2020 року. Рік, що минає Rogue коштує 25 490 доларів без урахування пункту призначення на момент написання, а повний привід додає до суми 1350 доларів. З протилежного боку діапазону SL Intelligent AWD коштує 33 190 доларів.

Читайте також: Новинка від Kia: з’явилися нові подробиці та фото

Джерело autoevolution.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти