У мережі з’явилися перші зображення нового BMW X8

Нещодавно в мережі з’явилися шпигунські фото нового флагманського кросовера BMW, завдяки яким стало зрозуміло, що він не стане просто купеобразною версією моделі X7. Дизайнери «Колёса.ру» вирішили представити, як буде виглядати авто.

Чутки про появу в лінійці баварського бренду нової моделі з індексом Х8 з’явилися давненько, проте тільки місяць тому фотошпигунам попалася машина в готовому новому кузові, яка поки прихована під камуфляжем. Очікувалося, що новинка буде представляти із себе купеобразну версію Х7 за аналогією з моделями Х6 / Х4, але тепер стало ясно, що авто отримає оригінальний кузов. Далеко не всі встигли звикнути до величезних вертикальним «ніздрів» новеньких M3 / M4, а BMW готує ще один сюрприз для шанувальників марки: судячи зі шпигунських знімків, Х8 отримає «двоповерхову» оптику спереду. Верхня її частина у вигляді вузьких смужок розташується уздовж кромки капота, в ній, ймовірно, розташуються габаритні світлодіодні вогні або поворотники. Основні ж блоки фар розташовуються трохи нижче і впираються в величезні «ніздрі» решітки радіатора, які будуть ще більшими порівняно з моделлю X7.

Більший інтерес представляє форма кузова, яка виглядає досить традиційною і позбавлена ​​якої б то не було «купеобразності». Поки невідомо, чи отримає Х8 фірмовий «вигин Хофмайстера», адже задні стійки приховані маскуванням, проте дизайнери «Колёса.ру» зобразили машину саме в такому варіанті. Над задніми арками з’явиться округла виштамповка, подібний прийом раніше використовувався на купеобразних кросоверах Х4 / Х6 минулих поколінь. Що ж до корми, то тут ми бачимо традиційне заднє скло з невеликим нахилом і горизонтальні ліхтарі, які, можливо, будуть виконані в стилістиці останніх новинок бренду. Ніша номерного знака розташується на бампері.

Поки немає інформації про всі варіанти силових установок, з якими буде доступна новинка, але одним з таких може стати гібридний X8 M45e, який отримає установку, аналогічну моделі 745е (вона оснащується 3,0-літровим рядним турбодвигуном і електромотором, сумарна потужність становить 394 кінських сили і 600 Нм моменту). Ще одна очікувана версія – гібридний X8 M, оснащений бензиновим 4,4-літровим V8 і 200-сильним електродвигуном, загальна віддача може скласти 750 кінських сил.

Прем’єра нового BMW X8 очікується в 2021 році.

Читайте також: Renault припинила розробку дизельних двигунів

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти