Позашляховик Fiat для суперництва з Renault Duster отримав планшет в стилі Тесла

Раніше в мережі вже з’являлися численні знімки замаскованого пікапа Fiat Toro 2021, що дозволило приблизно розглянути його нову зовнішність. При цьому салон «засвічений» не був. Зараз же завдяки виданню Autos Segredos з’явилися фотографії інтер’єру новинки. Тепер у нас є уявлення про те, чого чекати всередині.

Незважаючи на зображення не дуже хорошої якості, розглянути основне нововведення все ж можна – вертикальний дисплей мультимедійної системи. Імовірно, такий планшет буде у дорогих версій. Більш доступні виконання отримають традиційну систему мультимедіа і блок клімат-контролю.

Відзначимо, що це не єдиний дисплей в салоні. Крім нього буде як мінімум ще один – цифрова приладова панель. Напевно цей елемент також залишиться прерогативою топових модифікацій пікапа Фіат Торо 2021.

Серед зовнішніх змін варто відзначити нову решітку радіатора з написом назви марки і інший передній бампер. У Fiat Toro буде така ж багатоярусна оптика зі світлодіодними фарами і ходовими вогнями, як і у колишнього автомобіля.

За інформацією бразильських ЗМІ, під капотом пікапа буде 1,3-літровий Firefly Flex, що працює на бензині і етанолі. Його максимальна потужність складе 150 к.с. Нинішні мотори, а це двохпаливний 1,8-літровий потужністю 135 і 139 к.с. і 2,0-літровий турбодизель на 170 к.с., залишаться в строю. Та ж доля чекає і коробки передач. Варіант з 1,8-літровим мотором пов’язаний з п’ятиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною КПП. 2.0-літровий турбодизель працює разом з 9-ступінчастим “автоматом”.

Дебют оновленого Fiat Toro відбудеться в 2021 році. Пікап запропонують в Бразилії, Аргентині та інших країнах Латинської Америки, де новинка буде змагатися з Renault Duster Oroch. Вартість стане відома ближче до старту продажів.

Читайте також: У мережі з’явилися перші знімки салону нового Hyundai IONIQ 5

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти