З’явилися перші зображення нового Subaru Outback

Видання «Колёса» на основі шпигунських знімків прототипу нового Subaru Outback розробило рендери майбутньої новинки.

Нагадаємо, що нинішнє шосте покоління Subaru Outback дебютувало навесні 2019 року. Тепер же японський автовиробник готує оновлену версію моделі, про що свідчать шпигунські фотографії прототипу новинки під час тестів. На основі цих знімків незалежні дизайнери представили рендери оновленого Subaru Outback.

Судячи з представлених рендерних зображень, нова модель Subaru Outback отримає іншу радіаторну решітку зі структурою у вигляді сот, іншу декоративну накладку, на якій встановлять овальний логотип марки, а також модернізований передній бампер з 6-точковими «протитуманними фарами». На кормі автомобіля з’явиться змінений задній бампер.

Точних даних щодо силової гами нового Subaru Outback поки немає. Найімовірніше, моделі дістануться мотори від його попередника. Мова йде про 2,5-літровий атмосферний двигун, який видає 185 к.с., і наддувний 2,4-літровий агрегат потужністю 264 к.с. Обидва варіанти автомобіля комплектуються повним приводом і варіаторною трансмісією. Дебют оновленої моделі Subaru Outback має відбутися протягом нинішнього року.

Читайте також: Господар Mercedes-AMG C 63 S знищив спорткар, поки намагався пустити дим шинами

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти