Перший електричний кросовер від Porsche помітили на дорогах: фото

У США під час тестів засвітився новий Porsche Taycan Cross Turismo. Перший електрокросовер Порше представлять вже в нинішньому році. Нагадаємо, що це універсал підвищеної прохідності на базі Taycan.

Електромобіль Porsche Taycan Cross Turismo сфотографували без камуфляжу, так що його дизайн тепер не є секретом. У нього збільшений кліренс (він буде регулюватися пневмопідвіскою) і передбачений скромний пластиковий обвіс.

Компонування салону електрокросовера навряд чи зміниться в порівнянні з седаном Taycan. Тобто, варто очікувати відразу чотири дисплея на передній панелі. Зрозуміло, що універсал Порше буде просторіше і зі збільшеним багажником.

На відміну від стандартного Taycan, Cross Turismo буде доступний тільки в повнопривідному виконанні. Запропонують двомоторні версії 4S (571 к. с.), Turbo (680 к. к.) і Turbo S (761 к. с.).

Топовий варіант Turbo S зможе стартувати до сотні приблизно за 3 секунди. А ще він одержить повнокероване шасі, адаптивні амортизатори і керамічні гальма. Акумуляторна батарея ємністю 93,4 кВт ∙ год забезпечить запас ходу близько 400 км.

Читайте також: Названо головні помилки водіїв, які призводять до смертельних ДТП

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти