У мережі з’явилися перші зображення Kia Sportage нового покоління

Дизайнери порталу «Колеса» показали можливий варіант нового кросовера Kia Sportage.

Виробництво моделі Kia Sportage почалося в далекому 1993 році, і в 2015 вийшло вже четверте покоління, яке в 2018 пройшло через рестайлінг. Новий Kia Sportage вже кілька місяців тестується корейською компанією, і кросовер встиг потрапити в об’єктиви фотокамер. Поки що автомобіль прихований під камуфляжем, але щось все ж розгледіти вдалося. Так, спереду видніється важка решітка радіатора, супроводжувана гармонійно великими фарами. Оптику побачити поки не вдалося, але дизайнери спробували зобразити її зовнішній вигляд.

Пропорції сильно не відрізнятимуться від нинішньої моделі, тільки кузов буде помітно могутніше. Трохи зміниться нахил стійок задніх дверей і підвіконна лінія, що призведе до перетворення бічного скла. Бічна частина також доповниться виштамповками: горизонтальна буде під дверними ручками, а напівкругла – над задніми колісними арками. Задні ліхтарі будуть з’єднані лінією і стануть більш незграбними. Ймовірно, вони будуть світитися по всій ширині. На кадрах було помічено забарвлення кузова двох кольорів, а також відсутність заднього склоочисника. Можливо, його не видно під спойлером. Дизайнери показали зображення автомобіля з новим логотипом марки на кузові.

Новий Kia Sportage запозичить у Hyundai Tucson четвертого покоління архітектуру і моторну гамму, що складається з бензинових, дизельних і гібридних двигунів. Передбачається, що у базовій версії буде передній привід, але доступна буде і повнопривыдна трансмісія. Прем’єра автомобіля відбудеться навесні 2021 року.

Читайте також: Складено топ-10 найбільш доступних середньорозмірних кросоверів

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти