Названы самые надежные современные двигатели автомобилей

Названі найкращі сучасні силові установки.

Серед лінійки силових агрегатів марок Renault і Nissan найвитривалішими вважаються K4M об’ємом 1,6 л на 105 «конячок» і F4R – 2 л і 143 к.с. потужності. Мотори відрізняються досить простою конструкцією. У разі грамотного догляду і дбайливого ставлення до двигунів можливо подолати відмітку у 500 тисяч км.

Для моделей марки Kia часто використовується двигун G4FA з об’ємом 1,4 л і продуктивністю 107 «коней». Вони здатні долати близько 300 тисяч км. Якщо власник вчасно проводить заміну мастила і досить ретельно дбає про машину, можливе подолання і 500 тисяч км шляху. Найбільш ходові моделі авто з такими двигунами часто застосовуються в сервісах таксі.

Серед продукції Chevrolet поширений двигун B15D2 об’ємом 1,5 л і продуктивністю 106 «конячок». Ресурс ланцюга у цього силового агрегату оцінюється в 200 тисяч км, а в разі її своєчасної заміни може пропрацювати значно довше.

Авто марки Volkswagen отримують витривалий BSE 1,6 MPI, що генерує потужність в 102 «конячки». У разі заміни ГРМ після подолання порядку 120 тисяч км і контролю стан мастила, двигун зможе пропрацювати до півмільйона км.

Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять