Назвали 10 автомобильных марок, которых нужно остерегаться как огня

Вибір автомобіля – це важливий крок як для досвідченого водія, так і для новачка за кермом. Ніхто не хоче взяти машину, яка, виїхавши за ворота автосалону, може вийти з ладу. Які автовиробники збирають найбільше скарг на якість найновіших моделей – далі в огляді, інформує Твоя МАШИНА.

10. Infiniti

Японська компанія Nissan створила бренд Infiniti, щоб успішно продавати нові моделі преміум-класу, які відрізняються передовим дизайном і конструкцією двигуна. Але подібні зміни не завжди ведуть до поліпшення, якість сучасних машин Infiniti залишає бажати кращого. Згідно з опитуваннями власників нових автомобілів, на кожні 100 Infiniti доводиться 107 скарг.

9. Jeep

В останні роки марка Jeep переживає бурхливе зростання продажів. Але незважаючи на всю радість дилерів, шанувальники марки не дуже задоволені. Нові кросовери і позашляховики Jeep не відрізняються гарною якістю збірки, машини поскрипують на ходу і шумлять на великій швидкості. Більш того, деякі моделі відзиваються для усунення проблем. В середньому, на 100 автомобілів припадає 107 скарг від їх нових власників.

8. Subaru

Лінійка моделей японської марки Subaru дозволяє знайти машину як молодій сім’ї, так і водієві у віці. Але це не означає, що бренд не відчуває ніяких проблем. На кожні 100 автомобілів покупці виявили в середньому 113 проблем.

7. Audi

Audi вже давно позиціонує себе як автомобільна компанія з передовими технологіями. Але впровадження найсвіжіших інновацій часом є відвертим ризиком. У той час як машини-конкуренти BMW і Mercedes-Benz демонструють надійність і здатність повністю задовольнити клієнта, Audi виявляються на задньому плані. В середньому, водії інгольштадтських машин заявляють про 115 проблеми з їх новими автомобілями, на кожні 100 примірників.

6. Mazda

Багато в чому Mazda зараз є одним з найцікавіших автовиробників в світі. І компактна модель Mazda 3, і повнорозмірний позашляховик CX-9 японської компанії приносить стільки ж радості водієві, як і спортивний родстер MX-5 Miata. На жаль, ці машин як і раніше не відповідають високим стандартам японського якості. Нові власники Mazda повідомили про 125 проблем на кожні 100 автомобілів.

Читайте також: Названо 10 недорогих і економічних автомобілів на всі випадки життя

5. Land Rover

Уже 80 років британська компанія Land Rover випускає позашляховики, які знають у всьому світі. Незважаючи на видатну прохідність в найскладніших умовах, ці машини заслужили репутацію дуже погано зібраної і ненадійної техніки. Незважаючи на нинішній елітний статус, британські кросовери так і не стали кардинально краще. На кожні 100 нових машин в середньому припадає 131 скарга від власників.

4. Mitsubishi

Після довгих років потрясінь компанія Mitsubishi тепер знаходиться «під ковпаком» концерну Nissan-Renault, і, очевидно, спробує боротися за успіх на ринку. На жаль, остання статистика стверджує, що на кожні 100 проданих Mitsubishi заявлено 131 проблема.

3. Volvo

Протягом декількох років компанія Volvo кардинально змінила імідж. Якщо раніше автомобілі з перекресленою радіаторною решіткою асоціювалися з неквапливою їздою і водіями-пенсіонерами, то тепер Volvo – це машини для молодих стильних людей. Але в цьому перетасуванні моделей загубилося щось важливе – знаменита надійність шведських автомобілів. Сучасні Volvo радують далеко не всіх власників. У 100 куплених машинах водії в середньому виявляють 134 проблеми.

2. Jaguar

Британські машини завжди славилися своєю ненадійністю. Не стали винятком і Jaguar. Незважаючи на 5-річну гарантію на сучасні моделі, цей преміум-виробник випускає не тільки найякісніші автомобілі. Їх власники повідомляють про 148 проблем на кожні 100 нових машин.

1. Fiat

У 1980-і роки Fiat заробив погану славу як виробник ненадійних автомобілів. В Америці навіть існував жарт, що назва машини – це абревіатура від слів «Fix It Again, Tony», тобто «Почин її знову, Тоні». З того часу минуло три десятиліття, але Fiat мало змінилися в питаннях надійності. Згідно з опитуваннями водіїв, це найбільш ненадійна марка іноземних автомобілів. Незадоволені водії заявляють про 163 проблемах на кожні 100 куплені машини.

Читайте також: Названо найпопулярніші авто з пробігом в Україні: приваблюють надійністю і ціною

Источник novate.ru
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять