Оренда машин по розумним цінам

Приїжджаючи до Києва по справах або як мандрівник, кожна людина може зустрітися з проблемою швидкого пересування містом. І не має значення, коротка подорож або довгострокова, ви повинні з комфортом дістатися до вказаного місця. Це можна зробити завдяки альтернативі громадському транспорту і таксі, а саме – автомобілем. Оренда авто передбачає справжню свободу пересування.

T&D спеціалізується на послузі прокату авто любого класу і моделі на вигідних умовах. Фірма створила парк сучасних найпопулярніших моделей авто та організувала диспетчерську службу. Замовити оренду автівки можна у будь-який час, зателефонувавши до нас або скориставшись зручною онлайн-формою на сайті. Не забудьте перед тим, як оформляти замовлення, взяти з собою паспорт, ІНН та водійське посвідчення. Клієнт має бути старше 21 року, зі стажем управління авто не меньше 2-х років.

Автопарк компанії

На сьогоднішній день T&D пропонує великий асортимент транспортних засобів, від бюджетних моделей до авто преміум-класу. Спеціалісти з оренди машин допоможуть підібрати ту автівку, котра буде задовольняти всі умови клієнта. Серед шести класів можна обрати будь-який варіант, наприклад:

  • економ-клас;
  • середній клас;
  •  бізнес-клас;
  •  преміум-клас;
  •  позашляховики (джипи);
  •  мінівени та мікроавтобуси.

Замовник може обрати автомобіль, який працює на дизелі, бензині чи акумуляторі, а також з механічною коробкою передач/автоматичною трансмісією. Якщо бажаєте взяти напрокат транспорт для перевезення багатьох людей, то краще обрати мінівен чи мікроавтобус з власним водієм. 

Пропозиції T&D різноманітні та вигідні, особливо якщо брати одразу декілька авто або скористатись довгостроковою орендою. За бажанням клієнта ми організуємо трансфер автівки до аеропорту, автовокзалу чи залізничного вокзалу. Скористайтесь також унікальною можливістю обрати vip-автомобіль, щоб підвищити свій імідж.

Умови оренди транспортного засобу 

Система попереднього бронювання гарантує отримання вибраного авто до обумовленого терміну. Процес бронювання можливий за допомогою телефону або онлайн-месенджерів. За послугу можна розрахуватись готівкою, карткою visa або через liqpay. Детальніше ознайомитись з умовами надання транспортних засобів можна, якщо перейти у відповідний розділ веб-сайту чи скориставшись телефоном на сайті.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти