Експерти назвали переваги і недоліки міського кросовера Kia XCeed

Новий автомобіль південнокорейського бренду, купе-кросовер Kia XCeed був розроблений спеціально для європейського ринку. Автомобіль має помітний динамічний дизайн, з нотками спорту, потужні турбодвигуни і преміальні опції.

Корейська компанія Kia, яка і без того пропонує одну з найширших модельних лінійок в нашій країні, а також займає лідируючі позиції серед автомобільних марок, які мають більше всього продажів, знайшла для себе нову нішу і вивела на ринок купе-кросовер XCeed.

Так, новинка позиціонується як спортивна альтернатива традиційним автомобілям категорії SUV. Дизайн міського кросовера Kia XCeed виконаний в стилістиці європейських купе з характерно спадаючою лінією даху.

Поєднання збільшеного дорожнього просвіту і встановленої нижче подушки сидіння водія створює більш спортивну посадку за кермом у порівнянні з типовим кросовером. Розроблений на легковій платформі, XCeed за рахунок меншої ваги і відсутності повного приводу має кращу динаміку розгону і керованість, характерну для хетчбеків. А завдяки оснащенню двигунами з турбонаддувом він також є одним з найбільш економічних серед конкурентів.

На тлі конкурентів по бренду XCeed виглядає свіжо і молодіжно, тому скоріше за все буде, перш за все цікавий покупцям більш молодого віку. У компанії говорять, що вік на який орієнтується бренд становить 30 – 40 років. Серед потенційних покупців, які зацікавлені в новій моделі будуть і чоловіки і жінки.

Новий Kia XCeed завершує формування сімейства Ceed, яке вже включає п’ятидверний хетчбек Ceed, універсал Ceed Sportswagon (SW) і ProCeed з кузовом shooting brake. При цьому купе-кросовер отримав повністю перероблений кузов – від п’ятидверного хетчбека йому дісталися тільки передні двері. Разом з тим XCeed перевершує свого “найближчого родича” за габаритами, що позитивно позначилося і на обсязі багажника. Серед відмінностей новинки від інших моделей сімейства Ceed варто також відзначити збільшений дорожній просвіт і оригінальні настройки підвіски.

Вартість Kia XCeed в стартовій комплектації Business складає 695 552 гривень. У топовій версії Prestige новий купе-кросовер обійдеться вже від 861 952 гривень.

Також автовиробник дає гарантію на автомобіль цілих 7 років або 150 000 км пробігу, що вигідно виділяє автомобіль серед конкурентів.

Познайомитися з автомобілем ближче можна за посиланням kia.net.ua/model-catalog-page/noviy-xceed/osoblivosti або в автосалоні KIA на Петрівці у Києві.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти