Новый Toyota Land Cruiser 2021 впервые сняли на дорогах

В Японії вперше помітили новий Toyota Land Cruiser 300. Прототип позашляховика проходить тести, а прем’єра моделі запланована на квітень. З чуток, Крузак навіть подешевшає на 5000 доларів у базовій версії – щоб більше дистанціюватися від Lexus LX.

Правда, автомобіль дуже серйозно закамуфлювали, так що розгледіти його не вийде. Хоча рендери Крузака вже давно гуляють по мережі.

Раніше японський автовиробник вже розсекретив деякі характеристики Toyota Land Cruiser 2021. Відомо, що позашляховик підросте до 4970 мм в довжину, 1985 мм в ширину і 1870 мм у висоту при колісній базі в 2970 мм.

Як і раніше, будуть доступні версії на 5 і 8 місць. Тойота Ленд Крузер отримає розширений набір систем безпеки, віртуальну панель приладів і збільшений 12,3-дюймовий тачскрін.

А ось V8 очевидно не буде – хіба що в лімітованій зарядженій версії GR. Замість вісімки запропонують 3,5-літровий 420-сильний V6 твін-турбо від Lexus LS. Також для Toyota Land Cruiser 300 розробляють новий 3,3-літровий турбодизель і гібридну установку, що складається з 3,5-літрової 300-сильної шістки і електромотора на 180 к. с.

Звичайно, новий Тойота Ленд Крузер збереже раму, знижувальну передачу і блокування диференціалів. Ну і пневмопідвіску із змінним кліренсом йому також запропонують.

Читайте також: В Європі за рік продали понад мільйон електромобілів: названо найпопулярніші моделі

Источник topgir.com.ua
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять