Новый Jeep Grand Cherokee 2021: официальные фото и все подробности

У США презентували новий Jeep Grand Cherokee L. Він радикально змінився і тепер кине виклик Audi Q7 і Mercedes GLS. Продажі нового покоління позашляховика почнуться ближче до літа, причому перший час його продаватимуть паралельно з нинішньою моделлю.

Дизайн Jeep Grand Cherokee L

Почнемо з того, що новий Jeep Grand Cherokee 2021 істотно підріс в розмірах – до 5204 мм в довжину, 1963 мм в ширину і 1816 мм у висоту при колісній базі в 3090 мм.

Кутовий дизайн витриманий в дусі торішнього концепт-кара Grand Wagoneer. Втім, авто зберігає характерний для Jeep двохоб’ємний профіль і фірмову решітку радіатора.

Салон і комплектація Jeep Grand Cherokee L

Збільшені розміри дозволили вперше зробити новий Джип Гранд Черокі семимісним. До того ж, обсяг багажника навіть з усіма трьома рядами на місці становить 484 л.

Серед інших нововведень – віртуальна приборка, проекційний дисплей і великий 10,1-дюймовий тачскрін. Замість важеля АКПП – кругла шайба.

Базова комплектація Jeep Grand Cherokee 2021 тепер включає адаптивний круїз-контроль. У топової версії Summit є електропривод і масаж передніх сидінь, підігрів і вентиляція крісел перших двох рядів. Серед опцій тепер є камери кругового огляду, системи нічного бачення і напівавтономного водіння.

Характеристики Jeep Grand Cherokee L

Спочатку на вибір запропонують знайомі 3,6-літровий 290-сильний V6 і 5,7-літровий V8 Hemi на 360 к. с. Обидві версії оснащені 8-ступінчастою АКПП, також запропоновані на вибір три системи повного приводу, причому всі – із заниженою передачею.

Крім того, для Jeep Grand Cherokee L доступна пневмопідвіска, що дозволяє збільшити кліренс з 211 до 277 мм.

Читайте також: У січні в світі з’явиться новий великий автоконцерн

Источник topgir.com.ua
Не пропустите

Этот веб-сайт использует файлы cookie чтобы вам было удобно пользоваться сайтом Принять