Водіям назвали інструменти, які завжди повинні бути в багажнику автомобіля

У багажнику автомобіля завжди повинен бути набір інструментів, особливо в поїздках на далекі відстані. Про те, що рекомендується возити з собою, розповість «Твоя МАШИНА» .

В першу чергу треба покласти налобний ліхтар з акумулятором. Він стане в нагоді, якщо доведеться міняти колесо в темний час доби або при будь-якому дрібному ремонті під капотом. Також ліхтар стане незамінним помічником при відпочинку на природі.

Також слід брати з собою ніж. Лезо має бути міцним, щоб ніж міг прорізати гуму, зачистити дроти або розвести багаття. При цьому він не повинен потрапляти під категорію холодної зброї, інакше можуть виникнути проблеми з законом.

Стане в нагоді і невеликий компресор з манометром. Досить 100-ватної моделі, так як більш потужний пристрій може вивести з ладу прикурювач. Як альтернатива підійде ножний насос.

Також рекомендується возити з собою інструменти для ремонту шин. Придбати такий комплект можна в будь-якому автомобільному магазині. Набір допоможе швидко відремонтувати машину в дорозі.

Штатний домкрат варто доповнити «черевиком», який буде фіксувати автомобіль на ухилі. К Р-образному ключу варто покласти баллоннік типу хрест: їм легше фіксувати болти.

Не завадить мати при собі запасні лампочки в фари, так як вони можуть перегоріти в невідповідний момент. Заміну можна легко провести навіть без спеціальних інструментів.

І нарешті, зайвим не буде прогумований тент або щільна підстилка. Вони знадобляться не тільки для відпочинку на природі, а й при заміні колеса як тимчасовий навіс. Також на них можна завжди сісти або лягти під час ремонту авто.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти