Складено рейтинг найпотворніших автомобілів за останні 40 років

Журналісти склали список найбільш непривабливих моделей за останні 40 років, передає «Твоя МАШИНА» .

Відкриває рейтинг Mercedes-Benz S-Class (W140). Незважаючи на зовнішність, модель завоювала безліч фанатів. Рухає машиною 6,0-літровий V12 потужністю 400 або 414 к.с.

Потім йде Maserati Coupe. Модель випускалася з 2001 по 2007 рік. Під капотом знаходиться атмосферне V8 Ferrari потужністю 390 к.с., який дає розгін до сотні всього за 4,9 секунди.

Далі розташувався компактний Ford Sierra. Автомобіль випускався в 1982-1993 роках і успішно знайшов своїх покупців. Однак в наші дні машина виглядає сильно застарілою.

Не сильно привабливо виглядає і Smart Roadster. Невеликих габаритів машина укомплектована потужним V6, який розганяв автомобіль з місця до 100 км / год всього за 6 секунд.

Варто відзначити також VW Passat другої генерації. Рубаний кузов був тепло прийнятий автолюбителями, також машина завоювала довіру своєю надійністю. Так, тираж моделі склав 5,5 млн примірників.

Над моделлю Seat Cordoba 1993-1999 років попрацював культовий італійський дизайнер Джорджетто Джуджаро. Проте, результат вийшов не дуже красивим, хоча і цікавим.

Далі по списку йде Renault Megane Scenic першого покоління. Машина має місткий салон, непогане оснащення, але дивну зовнішність.

Потрапила в рейтинг і Mazda 121 другого покоління. Зустріти цю модель на наших дорогах складно. Мабуть, дизайн не дозволив машині вийти на широкий ринок.

Nissan 100 NX теж тут опинився. Модель випускали в 1990-1995 роках, і автомобіль був визнаний небезпечним. Експерти говорили, що це машина «з дуже низьким рівнем безпеки для пасажирів на випадок ДТП».

Toyota Corolla під заводським індексом E11 вийшла надійною, але дивною зовні машиною. Виділяються її великі овальні фари, поруч з якими розташовані такі ж ліхтарі поменше. Хорошу репутацію отримали двигуни на 1,3 і 1,6 літра.

У список непривабливих авто потрапила навіть Tesla X. Далеко не всім сподобався незвичайний дизайн електрокара зі стрімким силуетом.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти